Tribe CRM - Efficy

Tribe CRM is dé digitale toolbox voor de Overheid, reinvented by PerfectView. Het plug-and-play platform stelt je in staat om onze producten zeer laagdrempelig te implementeren. Begin klein en groei groot. Wij ondersteunen je bij iedere stap.

De organisatie houdt zich sinds 1984 bezig met de ontwikkeling van CRM-software.Wij zijn dan ook met recht expert te noemen. Ieder traject verloopt op basis van een persoonlijke aanpak. Wij zijn trots op onze Nederlandse support en dataopslag. Sinds 2021 is PerfectView onderdeel van de Europese Efficy Group. Hier plukken wij iedere dag de vruchten van op het gebied van ontwikkeling en innovatie. Terwijl onze lokale expertise blijft groeien.

Meer dan 400 instanties in de publieke sector (van ministeries tot gemeentes) vertrouwen dagelijks op onze CRM-producten voor de overheid.

https://www.tribecrm.nl/

whitepaper

CRM voor de Overheid

Wat als je met één systeem meerdere of zelfs alle afdelingen binnen je organisatie kunt digitaliseren? Meer dan 450 overheidsorganisaties vertrouwen op Tribe CRM van PerfectView. Van het Ministerie van Financiën tot meer dan 250 Nederlandse gemeenten, onder andere Den Haag, Breda en Maastricht.

Download de whitepaper

Partners