Subsidievolgsysteem

Het SubsidieVolgSysteem is een uniek, gebruiksvriendelijke en webbased subsidiemanagement portal.

SVS-UIT
SVS-UIT ondersteunt uw organisatie bij het complete subsidieproces van aanvragen, monitoring tot vaststelling. Het luit namelijk aan op het standaard subsidieproces in uw organisatie. Daarnaast is het universeel te implementeren voor alle afdelingen en werkt het met een uitgebreide rechten en rollen structuur. Medewerkers kunnen real-time managementinformatie verkrijgen en er zijn koppelmogelijkheden met andere systemen zoals zaak-en financiële systemen, SAPsystemen en autorisatiesystemen zoals DigID in herkenning. Tevens worden alle documenten centraal en real-time opgeslagen zodat deze niet verloren gaan en bent u minder kwetsbaar bij uitval van medewerkers.

SVS-IN
SubsidieVolgSysteem (SVS) is een uniek, gebruiksvriendelijke en webbased subsidiemanagement systeem, waarmee uw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al uw inkomende subsidies. Het SVS geeft een helder beeld van alle aangevraagde, beschikte en lopende subsidies. Managementinformatie over de subsidieresultaten en de mijlpalen in het subsidieproces is op elk gewenst moment beschikbaar.

www.subsidievolgsysteem.nl

whitepaper

Subisidievolgsysteem-SVS-UIT

SVS-UIT is een uniek, gebruiksvriendelijk en webbased subsidiemanagement systeem, waarmee uw organisatie grip krijgt op het totale proces voor al uw uitgaande subsidies. Het voorziet subsidiebehandelaren in een aanvraag- en behandelingsportaal.

Download de whitepaper

Partners