Promista

Welkom bij Promista, dé partner voor organisaties die streven naar verbeterde prestaties en het behalen van hun doelstellingen.

Als vooraanstaand adviesbureau richten wij ons op het ondersteunen van overheids- en onderwijsinstellingen op het gebied van portfoliomanagement, projectmanagement en PMO. Onze aanpak varieert van adviserende dienstverlening tot hands-on ondersteuning, afhankelijk van de behoeften van onze klanten.

Bij Promista staan samenwerking, vrijheid en transparantie hoog in het vaandel. Daarom staan we altijd klaar voor persoonlijk contact en ondersteuning.

Onze expertise strekt zich uit over datamanagement, dashboarding, rapportages en interim-management waardoor we in staat zijn om op maat gemaakte oplossingen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elke organisatie. Naast Advisering bieden wij ook Business Support, trainingen en interim-management oplossingen om onze opdrachtgevers volledig te ondersteunen in hun groei en ontwikkeling.

Kies voor Promista en ervaar de kracht van deskundigheid en toewijding in het realiseren van uw organisatiedoelen!

www.promista.nl

whitepaper

Promista – Dashboarding en rapportage voor Strategisch Portfoliomanagement

Dashboards voor strategisch portfoliomanagement bevatten informatie in ten minste drie categorieën: strategische doelen, financiën en capaciteit. Maar hoe bepaal je welke informatie je waar opneemt? En hoe werkt dat dan? Dashboards zijn toch complexe dingen die je alleen kunt maken als je leert programmeren? Met zoveel informatie en keuze-opties dat de gemiddelde lezer er duizelig van wordt? Gelukkig niet! Met dit eBook wordt dashboarding een stuk begrijpelijker – en leuker! Hierin kun je uitgebreid lezen over de concepten achter en de opbouw van dashboards, hoe je zaken visueel maakt en wat de best practices op het gebied van dashboarding zijn.

Download de whitepaper

Partners