Over het congres

De digitale wereld en de maatschappij: sterk met elkaar verbonden en altijd in ontwikkeling. Voor de overheid is het van belang om flexibel en snel in te kunnen spelen op brandende maatschappelijke kwesties. Denk aan de invloed van Artificial Intelligence op de samenleving. Of het effect van cyberaanvallen op de algemene privacy. En toekomstbestendige informatiestrategieën voor bijvoorbeeld dienstverlening. Hoe verbinden we informatie en samenleving met ICT? Dat is dé focus van het Overheid 360° Congres.

Waardevolle ontmoetingen

Uniek aan Overheid 360° is dat 100% van de aanwezige bezoekers gekwalificeerd zijn. Zo zorgt iedere interactie voor een waardevol contact. Alleen personen die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, rijksoverheid of een andere publieke instantie kunnen het vakcongres gratis bezoeken. Er zijn volop netwerkmogelijkheden; niet alleen met andere bezoekers, maar ook met de partners. Ga met elkaar in gesprek tijdens de informatieve sessies en op de goed gevulde beursvloer. 

Partners met een verhaal

Diverse organisaties delen tijdens het Overheid 360° Congres hun best practices, bevindingen en slimme digitale oplossingen rondom uiteenlopende maatschappelijke kwesties als de energietransitie, omgevingswet, schuldhulpverlening of openbare orde & veiligheid. Alle onderwerpen zijn relevant en actueel. Stel ze jouw vragen, ga met elkaar in gesprek en deel waardevolle kennis. 

Meer informatie

Het programma

De partners verzorgen tijdens het vakcongres inspirerende sessies die de gehele dag zijn te volgen. Ook zijn de partners aanwezig op de beursvloer; bezoek hun stand en ga in gesprek. Download de netwerkapp, maak connecties en benut de netwerkmogelijkheden. Zo creëer je een waardevol bezoek aan het Overheid 360° Congres. 

Overheid 360

Praktische informatie

Het Overheid 360° Congres vindt plaats op woensdag 19 juni 2024 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het is de gehele dag te bezoeken van 09.00 tot 17.00 uur. Meld je nu gratis aan! 

Overheid 360

Partners