FAST LTA

Fabrikant FAST LTA uit München (D) levert al sinds 2005 secundaire datastorage systemen voor veilige data- en archiefopslag en voor ransomaware- en hacker-bestendige back-ups met airgap optie. In meer dan 3000 installaties met samen meer dan 200 Petabyte capaciteit zonder één bit dataverlies heeft FAST LTA zich als specialist voor langdurige en duurzame opslag bewezen.

Het Silent Brick systeem biedt garantie voor volledige gegevensback-up. Dit flexibel en modulair schaalbare storage systeem kan tegelijkertijd ingezet worden voor verschillende secundaire storage toepassingen. Bijvoorbeeld back-up en rechtsgeldig archief, maar ook als virtual tape library. Met zijn unieke airgap, optionele hardware WORM verzegeling en unieke disk-mix met viervoudige redundantie, biedt het Silent Brick systeem bescherming tegen ransomware en andere malware.

Het Silent Cube systeem is speciaal ontworpen voor lange termijn, compliant archivering. Deze unieke storage solution maakt gebruikt van een unieke disk-mix, viervoudige redundantie en op hardware gebaseerde WORM-functionaliteit. Dankzij deze features biedt het Silent Cube systeem garantie tegen (on)opzettelijke veranderen en verwijderen van data. Kortom, alles wat u nodig heeft om uw data duurzaam, rechtmatig en voor een lange termijn te bewaren.

De Silent Bricks hebben zich al meerdere keren bewezen binnen de overheidssector! Lees in onze casestudies over de succesvolle implementaties van Silent Bricks bij enkele gemeenten.

https://www.comex.eu

whitepaper

FAST LTA – Casestudy Gemeente Leeuwarden

Ontdek hoe de Gemeente Leeuwarden voor het Regionaal Archief koos voor een duurzame, energiezuinige opslagoplossing met Silent Bricks om historische en semi-historische data veilig te stellen. Deze case study illustreert de uitdagingen van het digitaliseren en langdurig bewaren van waardevolle archieven, en hoe Silent Bricks voldoen aan de strenge eisen voor duurzaamheid, betrouwbaarheid, en schaalbaarheid. Begrijp de cruciale rol van hardwarematige WORM-functionaliteit in het waarborgen van de integriteit van onvervangbare collecties.

Download de whitepaper

Partners