Atabix

Atabix helpt overheden, semi-overheden en bedrijven bij het ontwikkelen, configureren en implementeren van geavanceerde SaaS-oplossingen. Onze klanten profiteren van een uitgebreid portfolio met totaaloplossingen voor zaakgericht werken, zaaksystemen, digitale formulieren en klantportalen. Bovendien bieden we gestandaardiseerde microservices aan, waarmee we jouw gewenste SaaS-oplossing snel kunnen realiseren of je huidige technologische infrastructuur perfect aanvullen.

Met onze producten maak je jouw organisatie toekomstbestendig en creëer je de mogelijkheid om te schalen. Automatiseer handmatige processen en bespaar aanzienlijk op tijd en kosten. Dankzij onze in-house ontwikkelteams, bestaande uit meer dan 150 professionals, bereiken we een indrukwekkende ontwikkelsnelheid. Onze specialisten zijn deskundig in de nieuwste overheidstrends en -wetgeving, en staan altijd klaar om jouw organisatie vooruit te helpen.

Wij ondersteunen jou actief bij het maken van doordachte keuzes en bij het samenstellen van een oplossing die direct na implementatie meerwaarde biedt voor jouw organisatie.

https://www.atabix.nl/

whitepaper

Atabix – Zaakgericht werken: Slimmer werken, beter besturen.

Met zaakgericht werken breng je structuur aan in je interne en externe werkprocessen. Hierdoor verbeter je de samenwerking tussen collega’s, afdelingen en met de klant. Hoe je dit proces overzichtelijk en transparant maakt lees je verder in onze whitepaper. In deze whitepaper vertellen we je: - Wat zaakgericht werken precies inhoudt; - Het onderscheid tussen een ‘dun’ en een ‘dik’ zaaksysteem; - Wanneer zaakgericht werken de ideale benadering is; - Waarom je hiervoor zou kiezen; - Hoe zaakgericht werken kan bijdragen aan het voldoen aan wet- en regelgeving; - Tips voor de implementatie van zaakgericht werken in jouw organisatie.

Download de whitepaper

Partners