WEM | Infinity IT | SOWEDO

10 keer sneller (digitaal) transformeren binnen de overheid!

In de samenwerking WEM, SOWEDO en Infinity IT helpen wij de Overheid al ruim een half decennium haar impact op de samenleving te versterken. Door beleidswerkzaamheden te vereenvoudigen, slimmer te maken en te versnellen. Op een steeds grotere schaal.

WEM biedt organisaties de mogelijkheid om softwareapplicaties en core systemen te bouwen: van het optimaliseren van workflows, tot integraties in het bestaande landschap en het automatiseren van manuele processen, met WEM No-Code staat de gebruiker centraal.

https://wem.io/

SOWEDO heeft al ruim 25 jaar ervaring in slimme en innovatieve data-driven software oplossingen en oplossingen voor klantcontactvraagstukken. Met no-code kunnen wij in een korte tijd krachtige en innovatieve applicaties ontwikkelen waarmee jij het maximale uit je organisatie haalt en waarmee je klanten raakt.

https://sowedo.com/nl

Infinity IT helpt organisaties bij het realiseren van een optimale core-business en een zo efficiënt mogelijke uitvoer hiervan voor een zo groot mogelijke impact. Wij leveren productiviteitplatforms die hieraan bijdragen. Efficiënte hybride- en multi-cloud, de productieve werkplek en no-code bedrijfsprocesautomatisering zijn onze doelgebieden.

https://infinity.nl/

whitepaper

WEM | Infinity IT | SOWEDO – 10 keer sneller (digitaal) transformeren binnen de overheid

Download de whitepaper

Partners