PQR | Rustmakers in IT

PQR is uw Rustmaker in IT en al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner voor veel gemeenten, regionale en centrale overheid in Nederland. Met een gespecialiseerd team kennen wij uw knelpunten en uitdagingen en bieden hier de oplossingen voor.

Gemeente 2030
In de digitale transitie voor gemeenten hebben we het jaar 2030 als stip op de horizon gezet. Wij helpen gemeenten met de roadmap en uitvoering om uitdagingen als grip en controle, securityrisico’s, voorspelbaarheid van kosten, cloudtransitie en moderne werkplek vanuit de strategie op te pakken. Benieuwd naar onze aanpak? Graag gaan we in gesprek over de uitdagingen van uw gemeente en werken we samen naar uw digitale en wendbare IT-omgeving die klaar is voor de toekomst. Bezoek ons tijdens Overheid 360 op stand 15.

Lees meer op de website

whitepaper

PQR- E-book Regie en wendbaarheid van IT voor uw gemeente

Gemeenten staan voor diverse uitdagingen: grip en efficiëntie in het IT-landschap, securityrisico's en complexe gegevensbescherming. Het is tijd voor verandering. PQR helpt om een digitale en wendbare gemeente te worden, waarbij u grip op IT behoudt en klaar bent voor nieuwe technologieën. Hoe pakt u dit aan en voldoet u aan de verwachtingen van burgers en bedrijven? Behoud het overzicht, anticipeer op veranderingen en bewaar de rust. Dit geeft u de ruimte om u te concentreren op synergie, innovatie en gebruikerstevredenheid. Kom meer te weten en download ons E-book.

Download de whitepaper

Partners