Blue Billywig | Scribit.Pro

Blue Billywig en Scribit.Pro gaan partnership aan

Met trots kondigen Blue Billywig en Scribit.pro hun samenwerking aan. Dé dienstverlener in video toegankelijkheid en hét alles-in-één video platform van Nederland bundelen hun krachten.

Het video platform van Blue Billywig wordt uitgebreid met de dienstverlening van Scribit.Pro. Blue Billywig wordt de nieuwe streaming- en hostingpartner van Scribit.Pro: een compleet en beter alternatief voor YouTube of Vimeo. Dat betekent: deskundige video toegankelijkheid die aan de internationale richtlijnen voor webtoegankelijkheid (WCAG 2.1 AA) voldoet.

Beide tools zijn makkelijk te integreren in bestaande werkprocessen. Klanten kunnen zelf met de gebruiksvriendelijke software aan de slag, maar het is ook mogelijk het proces van begin tot eind uit te besteden aan de vakbekwame professionals.

Met deze samenwerking kunnen Scribit.Pro en Blue Billywig organisaties faciliteren in video publicatie, videobeheer, video strategie én video toegankelijkheid op maat. Alles onder één dak en altijd verzekerd van vakkundige dienstverlening door bevlogen experts met een passie voor video.

Lees meer op de website

whitepaper

Onderzoek Blue Billywig videoplayer WCAG 2.1 AA

De videoplayer van Blue Billywig voldoet op dit moment geheel aan de vereisten voor WCAG 2.1, niveau AA. Van de 50 succescriteria hebben we op geen van de succescriteria verbeterpunten gevonden. Gefeliciteerd met het prachtige resultaat! Het toegankelijkheidsonderzoek naar de voltallige opties van de Blue Billywig video player is uitgevoerd door Stichting Accessibility. Dit onderzoek laat zien in hoeverre deze op dit moment voldoet aan de internationaal geaccepteerde toegankelijkheidsrichtlijnen (WCAG 2.1). In het onderzoek worden alle 50 succescriteria volledig uitgelicht.

Download de whitepaper

Partners