Trend Micro

Bij Trend Micro draait alles om het creëren van een wereld waarin we digitale informatie veilig kunnen uitwisselen. Wij zijn van mening dat cyberrisico’s ook bedrijfsrisico’s zijn, en stellen organisaties in staat om volledig inzicht te krijgen in hun digitale assets om beter begrip te krijgen van hoe goed ze beschermd zijn en waar ze hun investeringen moeten prioriteren om deze risico’s te verlagen.

Trend Micro helpt organisaties cyberrisico’s te verlagen door te anticiperen op wereldwijde veranderingen in moderne infrastructuren, evoluties in bedreigingen, verschuivingen in gebruikersgedrag en vooruitgang in de ontwikkeling van applicaties. Wij helpen klanten om hun cyberbeveiliging te transformeren van het gebruik van geïsoleerde technologieën naar een uniform beveiligingsplatform dat digitale transformatie, samenwerking tussen hybride teams, SOC-modernisering, consolidatie van leveranciers en operationalisering van zero trust-strategieën versnelt, en tegelijkertijd integreert met hun bestaande investeringen en partnerecosysteem.

Ons platform en services worden ingezet door meer dan 500.000 zakelijke klanten in 175 landen en worden erkend door diverse branche-analisten.

Lees meer op de website

whitepaper

Trend Micro – Meteorologisch instituut KNMI moderniseert IT-omgeving

Het KNMI (Koninklijk Nederlands Meteorologisch Instituut) is bekend van de weersverwachtingen. Als één van de eerste overheidsorganisaties is het instituut naar de cloud gegaan. Hoewel het open data levert en er geen persoonsgegevens zijn die beschermd moeten worden, zijn er wel veel partners afhankelijk van de gegevens van het KNMI. Zo heeft het KNMI bijvoorbeeld een eigen meteoroloog op Schiphol. Als de gegevens die nodig zijn voor het vliegverkeer gehackt worden of corrupt raken, dan kan dat serieuze gevolgen hebben voor het vliegverkeer. Op welke manier hebben zij de veiligheid, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van hun data gewaarborgd? Je leest het in deze referentiecase.

Download de whitepaper

Partners