Salves & Supportbook

Burgers en bedrijven stellen steeds hogere eisen aan overheidsinstanties. Veel kan en moet online gebeuren: van het aanvragen van subsidies tot het doorgeven van verhuizingen. Niet alleen voor de schermen, maar ook achter de schermen valt er op IT-gebied veel te winnen. En als het even kan, wordt dit zelf ontwikkeld. Salves ondersteunt onder andere Rijkswaterstaat, de Belastingdienst en meerdere gemeentes met de verdere digitalisering van hun dienstverlening.

Ook wij weten: vaak veranderende wetgeving is een constante factor in overheidsland. Wettelijke wijzigingen moeten in de IT-systemen passen. Daarnaast is het een uitdaging om oude kennis te behouden en nieuwe kennis binnen te houden. Dit maakt digitaliseringstrajecten al snel complex. Toch is de roep om vernieuwing groter. Verouderde systemen maken ruimte voor nieuwe, toekomstbestendige systemen. Testen en quality assurance zijn hierbij van groot belang. Onze consultants hebben ruime ervaring met deze trajecten en voelen zich thuis bij overheidsinstanties.

www.salves.nl

whitepaper

Salves – Casus: Gemeente Rotterdam

In deze whitepaper staat uitgelicht hoe wij met onze diensten het testen bij Gemeente Rotterdam naar een hoger niveau hebben getild.

Download de whitepaper

Partners