Digitale Opsporing BV

Welkom bij Digitale Opsporing BV

Digitale Opsporing BV is dé expert in het digitaal domein. We bieden hoogwaardige diensten en producten aan om cybercriminaliteit te bestrijden en te voorkomen, evenals voor digitaal onderzoek. Bovendien zijn we koploper op het gebied van opleidingen, waarbij we onze expertise delen en anderen opleiden tot bekwame professionals. Onze missie en visie worden gedragen door vier pijlers die de kern vormen van onze onderneming: Software, Opleidingen, Digitaal Onderzoek en Cybersecurity.

Software: Onze SaaS-oplossingen, zoals iRC, bieden ondersteuning bij digitaal onderzoek op het internet. iRC stelt gebruikers in staat om anoniem en veilig te internetten, met diverse ingebouwde tools voor efficiënt onderzoek.

Opleidingen: Ontdek praktische en toegankelijke cursussen die diepgaand ingaan op kwalitatief onderzoek op het internet. Leer effectief werken met tools voor het verzamelen van relevante informatie, met praktische casestudy’s in domeinen zoals OSINT, Crypto en iRC. Kies uit online cursussen, klassikale setting of een combinatie daarvan voor een leerervaring die aansluit bij uw behoeften en versterk uw professionele vaardigheden.

Digitaal Onderzoek: Wij zijn gespecialiseerd in het verzamelen, analyseren en interpreteren van digitale gegevens om misdrijven op te lossen. We bieden uitgebreide ondersteuning voor onderzoeken op het internet en de analyse van digitale apparaten zoals mobiele telefoons, tablets, laptops, pc’s en servers, met geavanceerde apparatuur.

Cybersecurity: Wij leveren (strategisch) advies voor de beveiliging van informatiesystemen en data. Onze diensten omvatten technische audits zoals phishing audits, netwerkscans, wifi-scans en firewall-scans. Ook bieden we ondersteuning bij DPIA en GDPR/AVG vraagstukken.

www.digitaleopsporing.nl

whitepaper

Digitale Opsporing – Internet als informatiebron

Ontdek de revolutionaire mogelijkheden van internetonderzoek voor Nederlandse gemeenten! Onze vertrouwelijke whitepaper onthult hoe gemeenten effectief misbruik en ondermijning kunnen aanpakken binnen beperkte budgetten. Leer hoe u met behulp van geavanceerde digitale opsporingstechnologieën zoals iRC (Internet Rechercheren in de Cloud) veilig en discreet onderzoek kunt uitvoeren, terwijl u voldoet aan de strenge eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Bespaar tijd, verhoog uw succesratio en behoud het maatschappelijk draagvlak. Neem vandaag nog contact op voor een demonstratie en ontdek hoe u uw gemeente naar een hoger niveau kunt tillen in de strijd tegen criminaliteit.

Download de whitepaper

Partners