Deelnamemogelijkheden

Overheid 360

Waardevolle leads

Tijdens de editie in 2023 waren 40 organisaties tevreden partner. Geef ook jouw slimme oplossing een podium op het Overheid 360° Congres. Dit vakcongres biedt als een van de weinige evenementen de mogelijkheid direct contact te maken met jouw doelgroep. Wij kennen onze bezoekers, weten met welke vraagstukken zij zitten en welke beslissingen ze op dit moment moeten gaan nemen. Ga met ze in gesprek op de beursvloer en tijdens de sessies, en genereer waardevolle leads en contacten. 

Uniek aan het Overheid 360° Congres is dat 100% van de aanwezige  bezoekers gekwalificeerd zijn. Zo zorgt iedere interactie voor een waardevol contact. Alleen personen die werkzaam zijn bij een gemeente, provincie, rijksoverheid of een andere publieke instantie kunnen het vakcongres gratis bezoeken.

De partnerpakketten

Goud pakket

Met het partnerpakket Goud maak je gebruik van alle diensten. Geef meerdere deelsessies in een grote zaal, beman een uitgebreide stand en benuttig de verschillende promotiemogelijkheden. 

Overheid 360

Zilver pakket

Het partnerpakket Zilver bevat een standaard stand en de mogelijkheid tot een deelsessie in een grote zaal.

Overheid 360

Brons pakket

Bij het afnemen van het partnerpakket Brons kies je tussen een stand of een sessie.  

Overheid 360

Bekijk de factsheet

Lees meer over de resultaten van vorige edities, het bezoekersprofiel, de deelnamemogelijkheden en de pakketten. Heb je vragen? Neem contact met ons op.  

Partners