Vergroot jouw maatschappelijke impact door inzet van data!

Binnen de overheid staat datagedreven werken hoog op de agenda. Dit betekent dat beslissingen niet meer enkel op gevoel of intuïtie worden gebaseerd, maar onderbouwd door data-inzichten. Een datagedreven aanpak stelt u in staat om beleidskeuzes te ondersteunen, de impact ervan te monitoren en dit alles op een efficiënte wijze te doen, met als doel publieke waarde te vergroten. In deze sessie nemen we u graag mee hoe wij, samen met een lokale overheid, vorm hebben gegeven aan het proces datagedreven werken. In deze duopresentatie vertellen wij, Joost Barink; Adviseur datagedreven werken van de gemeente Oldenzaal én Malou Kotter; Programmamanager van Infotopics, u hier graag meer over!

Malou Kotter

Met een achtergrond in de gezondheidszorg & onderwijs en veel ervaring op het gebied van verandermanagement weet ik als geen ander hoe het is om met ‘mensen’ te werken. En juist de mens staat centraal binnen de Academy van Infotopics. Met een passie voor opleiden, ontwikkelen en veranderen help ik organisaties op weg naar een datagedreven organisatie.

Overheid360

Infotopics

Willen inspireren… zit in het DNA van Infotopics en haar medewerkers. We zijn nieuwsgierig, analytisch vaardig en fan(atiek) als het gaat om het verkrijgen van inzicht in data.

Het is onze missie organisaties, afdelingen en bovenal mensen te helpen bij het verkrijgen van inzicht en het beantwoorden van vragen op basis van data. Dit is mogelijk met de nieuwe generatie analytische tools en een partner die je helpt een datagedreven cultuur te creëren en het maximale uit data te halen.

Met ruim 20 jaar ervaring en 60 experts met passie voor data helpen wij jou graag!

whitepaper

Infotopics – Op weg naar een datavolwassen organisatie

Benieuwd wat datavolwassenheid is en hoe jij deze binnen jouw organisatie kan vergroten? In deze whitepaper leggen we het stap voor stap aan je uit!

Download de whitepaper

Partners