Eén centrale integratie-architectuur als basis voor een goede informatiestrategie

Eén centrale integratie-architectuur als basis voor een goede informatiestrategie. Een integratie-architectuur biedt een gestructureerd raamwerk waarin gegevens uit diverse bronnen (zowel intern als extern) kunnen worden opgehaald, gestandaardiseerd en gedeeld, waardoor organisaties kunnen blijven innoveren en aanpassen aan veranderende zakelijke vereisten en technologische trends. In deze presentatie licht Jascha Gregorowitsch toe hoe één centrale integratie-architectuur een bijdrage levert aan een goede informatie- en datastrategie en de basis legt voor dienst- en procesinnovatie.

Jascha Gregorowitsch

Jascha Gregorowitsch is CTO bij Enable U en inmiddels bijna 20 jaar werkzaam in de ICT sector. In 1998 studeerde hij af aan de Katholieke Universiteit Brabant en begon hij zijn IT-loopbaan bij Pink Elephant. Na een aantal jaren gewerkt te hebben als changemanager en IT-consultant en na afronding van zijn opleiding tot ITIL Service Manager, heeft hij de overstap gemaakt naar de gemeente Breda. Hier ontwikkelde hij de midoffice applicatiearchitectuur die als basis dient voor het digitale dienstverleningsconcept (zaakgericht werken) van de gemeente. In 2009 maakte hij de overstap naar Enable U. Hier heeft hij succesvol de business unit Public Sector opgezet. Inmiddels is Enable U uitgegroeid tot dé Integratiespecialist binnen de publieke sector met een zeer grote gemeentelijke klantenkring.

Overheid360
Overheid 360

Enable U

Enable U maakt het als integratiespecialist mogelijk om uw organisatie zo wendbaar mogelijk te houden.
Dat doen we door op een snelle, veilige manier bestaande data en functies uit verschillende interne en externe informatiesystemen naadloos aan elkaar te klikken.

Digitale ecosystemen zijn steeds meer digitaal verweven.
De komst van AI en in het algemeen de trend naar API’s doen de behoefte naar goed werkende, veilige en beheerde integraties binnen uw organisatie toenemen.
Hiernaast streeft iedere organisatie ernaar om de eigen core business als bouwsteen aan te bieden op elk moment en op elke plek waar deze waarde zou kunnen toevoegen.

Al deze ontwikkelingen leiden tot het toenemend strategisch belang van snel te realiseren, kwalitatief goede en veilige integraties.
Enable U heeft zijn portfolio van integratieoplossingen en specialistische diensten samengevoegd in een integratie platform dat als Managed Integrations kan worden afgenomen. Elke organisatie kan zijn diensten daardoor eenvoudig beschikbaar stellen aan ketenpartners via API’s.

Wij realiseren én managen werkende, veilige koppelingen. Voor u betekent dit één aanspreekpunt, tot 24-uurs ondersteuning met functioneel én technisch beheer en een goed functionerende keten.

U de focus op uw diensten, wij de veilige verbindingen.

whitepaper

Enable U – IT en Overheid: waarom iedere gemeente groot moet denken

Het tekort aan ICT’ers, gelijkblijvende IT budgetten en politieke druk voor vernieuwing zorgen bij lokale overheden voor enorme uitdagingen. De eisen die burgers en bedrijven stellen aan kleine gemeenten verschillen niet met die van een grote gemeente. Met zo veel uitdagingen is het moeilijk om de juiste keuzes te maken. In dit whitepaper lees je over de hybride standaard in gemeenteland, de complexiteit van dit type architectuur én hoe omgegaan kan worden met de specifieke wensen en eisen die gemeenten en overheden stellen.

Download de whitepaper

Partners