Breng de menselijke maat terug in besluiten met de virtuele collega van Councyl

De Nederlandse publieke dienstverlening staat onder grote druk. Councyl helpt in de uitvoering van hun wetten en taken, zodat ze verzekerd zijn van de hoognodige kwaliteit, efficiëntie, wendbaarheid en transparantie in hun beslisprocessen, in het bijzonder daar waar de menselijke maat een rol speelt. De aan de TU Delft ontwikkelde AI technologie maakt de kwaliteit van menselijk oordeel transparant en meetbaar, wat de basis vormt voor een virtuele collega. En omdat er geen historische data nodig is, sluit het perfect aan bij de behoefte van de overheid. Tijdens deze sessie wordt ter plekke een keuzemodel ontwikkeld met het publiek, zodat aan de hand van een praktisch voorbeeld ervaren wordt hoe de technologie werkt en wat de voordelen zijn.

Nicolaas Heyning

Nadat Nicolaas in 2007 is afgestudeerd in Kunstmatige Intelligentie aan de UvA heeft SaaS bedrijf L1NDA.com (personeelsplanning) opgericht, welke uitgegroeid is tot marktleider in de horeca. In 2018 sloot hij zich als COO aan bij de AI startup BrainCreators, waar hij de laatste stand in Machine Learning heeft geleerd en wist te vertalen in projecten bij oa. Ziggo, Hendrix Genetics en Lumicks. Zijn mix van ondernemerservaring en AI expertise maakt hem tot de leider van de TU Delft spin-off Councyl. Door commerciële, technische en leiderschap vaardigheden te combineren heeft Councyl een focus gevonden op de overheidsmarkt met een product dat direct waarde toevoegt en schaalbaar is met softwarelicentie.

Overheid360

Councyl

Councyl helpt publieke dienstverleners in de uitvoering van hun wetten en taken, zodat ze verzekerd zijn van de hoognodige kwaliteit, efficiëntie, wendbaarheid en transparantie in hun beslisprocessen, in het bijzonder daar waar de menselijke maat een rol speelt.

Als spin-off van de TU Delft en biedt oplossingen in het beheren van beslisprocessen bij de overheid. Het bedrijf ontwikkelt software voor het digitaliseren en ondersteunen van expert-oordelen en het verder optimaliseren van keuzeprocessen.

Wat de aanpak geschikt maakt voor publieke dienstverlening is dat er geen historische data nodig is en het resultaat volledig transparant en uitlegbaar is.

whitepaper

Councyl – Decision Management

Een korte toelichting over het probleem dat we adresseren, hoe we dit doen en welk resultaat dit oplevert.

Download de whitepaper

Partners