Maatschappelijke impact met een digitale overheid

22 maart 2023
Jaarbeurs I Utrecht

In 2023 wordt hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement voor de overheid weer live georganiseerd in Jaarbeurs. Blok alvast je agenda!

Direct naar

Samen op weg naar een digitale overheid

Verandering in de samenleving ging nog nooit zo snel als nu. De afgelopen periode heeft extra duidelijk gemaakt hoe belangrijk het is dat overheden wendbaar zijn, vanuit een sterke informatiepositie. En daarbij in staat zijn om snel in te spelen op grote maatschappelijke uitdagingen en plotselinge veranderingen.

Hebben je collega’s en jij de ambitie om accuraat en flexibel in te spelen op brandende maatschappelijke én organisatorische kwesties door ICT strategisch in te zetten? Bezoek dan congres Overheid 360° op 22 maart 2023 en laat je informeren en inspireren.

Datagedreven werken & digitale transformatie

De informatiesamenleving is een feit en technologische ontwikkelingen gaan in een razend tempo. Een andere manier van denken en doen en een organisatie brede aanpak bij de overheid is nodig, ondersteund door duurzame en innovatieve ICT en technologieën. Voor een grotere uitvoeringskracht van overheidsinstanties zijn datagedreven werken en digitale transformatie onmisbaar. 

Maatschappelijke vraagstukken

Diverse organisaties delen tijdens congres Overheid 360° online hun best practises en bevindingen rondom uiteenlopende maatschappelijke kwesties als de energietransitie, omgevingswet, schuldhulpverlening en openbare orde & veiligheid.

Partners

Sponsoren