Volgende editie: 19 juni 2O24

Op woensdag 19 juni 2024 vindt de volgende editie van het Overheid 360° Congres plaats in de Jaarbeurs in Utrecht: hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement voor de overheid. Iedereen die werkzaam is bij gemeenten, overheden of publieke organisaties is welkom. Ben jij erbij? Meld je nu gratis aan.

Overheid 360

De focus van Overheid 36O°

De digitale wereld en de maatschappij: sterk met elkaar verbonden en altijd in ontwikkeling. Voor de overheid is het van belang om flexibel en snel in te kunnen spelen op brandende maatschappelijke kwesties. Denk aan de invloed van Artificial Intelligence op de samenleving. Of het effect van cyberaanvallen op de algemene privacy. En toekomstbestendige informatiestrategieën voor bijvoorbeeld dienstverlening. Hoe verbinden we informatie en samenleving met ICT? Dat is dé focus van het Overheid 360° Congres. Dit doen we met een gevulde beursvloer, volop netwerkmogelijkheden en informatieve sessies. 

  Ruim 9OO bezoekers gingen je voor

  In 2023 bezochten ruim 900 medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties het Overheid 360° Congres. Wat maakt het bezoek zo waardevol?
  • Een sterk inhoudelijk programma met keynotes en break-out sessies over datagedreven werken en digitale transformatie
  • Praktijkcases van gemeenten, overheden en marktpartijen zorgen ervoor dat je na afloop op de hoogte bent van relevante ontwikkelingen
  • Mogelijkheid tot netwerken, 1-op-1 kennis uitwisselen met vakgenoten en toonaangevende marktpartijen die slimme ICT oplossingen bieden
  Overheid 360

  Word jij een van de 4o partners?

  Het Overheid 360° Congres is hét moment om jouw organisatie en innovaties in de spotlights te zetten bij professionals werkzaam in de publieke sector. Maak direct contact met jouw doelgroep, genereer waardevolle leads en beheer relaties.

  Geef ook jouw slimme oplossing op 19 juni 2024 een podium op hét jaarlijkse vakcongres over informatiemanagement bij de overheid. 

  Overheid 360

  Partners