Whitepaper samenvatting

Back-up en Recovery voor de VMware-infrastructuur van de Provincie Zuid-Holland

Back-up en Recovery voor de VMware-infrastructuur van de Provincie Zuid-Holland

De Provincie Zuid-Holland (PZH) is een aantal jaar geleden gestart met het inrichten van een VMware-omgeving. Op dit moment draaien er bij de PZH 300+ virtuele servers, waar in totaal tussen de 300 en 500 applicaties op draaien. Van de 300+ virtuele servers zijn er 50 bedrijfskritisch, waaronder de blackberry-server, diverse webservers, portalen en financiële (coda) servers. Ook de backoffice-servers voor de website draaien binnen de VMware-omgeving.

Vanaf het moment dat de PZH besloot servers te virtualiseren met VMware, heeft zij ook direct gekozen voor Veeam Backup & Replication. Dat de PZH uiteindelijk voor Veeam heeft gekozen, had te maken met het feit dat het product daadwerkelijk voor virtuele servers is ontwikkeld en geprogrammeerd. Daarnaast biedt het mogelijkheden voor deduplicatie en communiceert de software met vCenter.

Door gebruik te maken van de Veeam-oplossing is het installeren en bijhouden van agents op de virtuele servers niet meer nodig. Na het creëren van een nieuwe virtuele server wordt deze automatisch in de back-up meegenomen. Traditionele back-upproducten konden niet aan deze wensen en eisen voldoen.

Bent u benieuwd welke voordelen PZH, naast de zeer gebruiksvriendelijke Graphical User Interface (GUI) heeft ervaren door de implementatie van de Veeam Backup & Replication oplossing?

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 01-11-2014
Bestandstype: pdf
Document: Reference Case
Taal: NL
Gepubliceerd door: Veeam Software B.V

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners