Whitepaper samenvatting

Digitale werkplek problemen en hoe ze te verslaan

Digitale werkplek problemen en hoe ze te verslaan
Mobiele technologie heeft zijn plaats gevonden in het bedrijfsleven, net als PC-alternatieven zoals Macs en Chromebooks. Kijk echter eens rond in de gemiddelde onderneming en Windows-pc's of virtuele machines (VM's) die op het bedrijfsnetwerk zitten, zullen nog steeds het primaire computerplatform voor eindgebruikers vormen voor veel, zo niet de meeste, werknemers.

Als dit voor uw organisatie van toepassing is, weet u hoe essentieel het is om deze aangesloten Windows-desktops operationeel te houden. In veel gevallen, als een medewerker niet bij zijn of haar vertrouwde Windows werkplek kan komen, kan hij of zij zijn of haar werk niet goed doen. Ransomware-aanvallen in de afgelopen jaren hebben een duidelijke demonstratie gegeven van hoe kritisch Windows systemen zijn in zowel de private als de publieke sector.

Tegen deze achtergrond wordt in deze paper ingegaan op het risicomanagement met betrekking tot de Windows-desktops die permanent verbonden zijn met een campus, hoofdkantoor of filiaalnetwerk. In het bijzonder wordt gekeken hoe de 'digitale werkplek' oplossingen, die zijn ontworpen om de levering van desktops te stroomlijnen en de gebruiker meer flexibiliteit te bieden, ook kunnen worden gebruikt om een effectievere en efficiëntere aanpak van de desktoprampbestrijding (DR) mogelijk te maken.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 21-04-2020
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: Liquidware

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners