Whitepaper samenvatting

GGI-Veilig De 3 percelen uitgelegd

GGI-Veilig  De 3 percelen uitgelegd
Burgers en ondernemers weten de digitale overheid steeds beter te vinden. Dat geldt helaas ook voor cybercriminelen. Veel gemeenten hebben dan ook al eens te maken gehad met bijvoorbeeld malware, datadiefstal en moedwillige verstoring van de dienstverlening. GGI-Veilig biedt gemeenten een samenhangend producten- en dienstenportfolio waarmee ze hun digitale weerbaarbaarheid kunnen vergroten. 
 
Samenhangend portfolio
GGI-Veilig is een onderdeel van de Gemeentelijke Gemeenschappelijke Infrastructuur. Door collectief een samenhangend producten- en dienstenportfolio te verwerven, besparen gemeenten op aanbestedingskosten. De aanbesteding is al voor ze gedaan door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Ook zijn de kosten voor het gebruik van deze producten en diensten lager. Door het gebruik van een gezamenlijk portfolio kunnen gemeenten bovendien beter samenwerken aan hun digitale weerbaarheid.De securitydiensten en -oplossingen worden aangeboden binnen zogenaamde ‘percelen’. In dit document treft u een omschrijving aan van die drie percelen.
 
KPN Security zorgt er op meerdere manieren voor dat de geboden kennis en expertise op ieder moment matcht met de behoefte van de VNG en deelnemende gemeenten. Lees in dit document hoe.
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 08-10-2019
Bestandstype: pdf
Document: Document
Taal: NL
Gepubliceerd door: KPN Security

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners