Whitepaper samenvatting

De staat van Web Application Security

De staat van Web Application Security

Van geavanceerde e-commerce engines tot persoonlijke tools op mobiele telefoons; applicaties maken het mogelijk om dingen gedaan te krijgen. Organisaties over de hele wereld vertrouwen applicaties voor verbindingen met klanten, partners, leveranciers en personeel. De bescherming ervan is van cruciaal belang om de digitale ervaring te kunnen waarborgen. Radware ondervroeg 300+ senior executives om inzicht te krijgen in deze uitdagingen.

Wat we ontdekten is een groeiende bezorgdheid over cyberbedreigingen op internet, maar tegenstrijdige gedachten over de ernst van het dreigingslandschap en hun vermogen om web-based assets te beschermen. En hoewel 90% van de organisaties er vertrouwen in heeft dat aanvallen op web toepassingen worden geblokkeerd, geeft slechts een derde aan dat hun WAF alle aanvallen blokkeert.

Download dit “State of Web Application Security” rapport voor een samenvatting van de huidige mondiale perspectieven op aanvallen op applicaties en inzichten in hoe u in de toekomst bedreigingen beter kunt identificeren en beperken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Radware
Kenmerken:
Publicatie datum: 27-12-2018
Bestandstype: pdf
Document: Onderzoek
Taal: EN
Gepubliceerd door: Radware

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners