Whitepaper samenvatting

Hoe kies ik de juiste monitoringstool voor mijn IT organisatie?

Hoe kies ik de juiste monitoringstool voor mijn IT organisatie?
Bent u op zoek naar een monitoringstool of denkt u dat het beter kan? Lees dan deze whitepaper! 

Er zijn twee situaties waarin uw ICT afdeling zich kan bevinden.
1. U monitort nog niet(s).
Uw ICT omgeving draait zonder al te veel storingen. Als er toch een storing voordoet, heeft u vaak een ad-hoc-oplossing klaarstaan en zet u even ‘alle zeilen bij’. Maar wat doet u als een bedrijfskritieke applicatie niet beschikbaar is? Weet u waar in de keten de storing wordt veroorzaakt? Wat er gebeurt als u op dat moment niet bereikbaar/ aanwezig bent? Kunt u het zich permitteren om medewerkers een langere tijd ‘offline’ te laten werken?
2. Uw huidige oplossing is niet naar wens.
U mist functionaliteiten of heeft meerdere monitoringstools; maar denkt dat het makkelijker en goedkoper kan. Wat monitort u nu en wat mist u? Bij veel bedrijven zijn meerdere (of teveel) monitoring- of alarmering tools geïnstalleerd. Door de vele meldingen heeft u geen totaaloverzicht en ziet u niet wat prioriteit heeft. U bent de grip kwijt. 

Bent u van plan om monitoringsoftware voor uw organisatie aan te schaffen? In deze whitepaper leest u een aantal vragen die u helpen bij het kiezen voor monitoringsoftware.

Heeft u een keuze gemaakt? Dan helpen de tips bij een succesvolle implementatie van de monitoringsoftware in uw organisatie.
download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 24-09-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: X-ICT B.V.

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners