Whitepaper samenvatting

Threat Lifecycle Management Framework

Threat Lifecycle Management Framework

U kunt het risico op een schadelijk cyberincident of gegevensverlies verminderen door te investeren in effectief Threat Lifecycle Management (TLM). Interne en externe bedreigingen blijven altijd aanwezig, maar de sleutels tot het beheersen van de impact en het verminderen van de kans op kostbare gevolgen zijn snellere detectie- en responsmogelijkheden.

Zeer effectieve en efficiënte workflows die zoveel mogelijk gebruik maken van automatisering zullen uw organisatie helpen om menselijke efficiëntie en optimale TLM te behalen. Machine-gedreven veiligheidsanalyses moeten een steeds belangrijkere rol spelen, waardoor menselijke operatoren accurate, bruikbare informatie over echte dreigingen ontvangen. Er moet ook geïnvesteerd worden in capaciteit voor incident response orkestratie die routinematige onderzoekstaken en tegenmaatregelen automatiseren.

Download deze whitepaper vandaag en ontdek hoe u grote datalekken kunt voorkomen door de tijd die het kost om bedreigingen te detecteren en daarop te reageren aanzienlijk te reduceren.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 12-09-2018
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: EN
Gepubliceerd door: LogRhythm

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners