Whitepaper samenvatting

Digitale Transformatie E-book: digitaal Darwinisme en hoe je een olifant leert dansen

Digitale Transformatie E-book: digitaal Darwinisme en hoe je een olifant leert dansen

Sommige organisaties denken dat ze hun websites en interne apps kunnen updaten, nieuwe apparaten kunnen kopen en dat ze dan klaar zijn, maar dat is niet hoe digitale transformatie werkt. De beste manier om digitale transformatie te begrijpen is om het te zien als een bewegend doelwit dat voortdurend evolueert en up-to-date gehouden moet worden om concurrerend te blijven. Maar wat heeft dat te maken met een dansende olifant?

Olifanten zijn groot, zwaar en log en voor veel organisatie geldt dat zij dat ook zijn. Die olifant, dat is dus waar uw organisatie vandaag de dag is. Maar de huidige wereld en zakelijke omgeving vraagt juist flexibiliteit en wendbaarheid. De uitdaging van digitale transformatie is hoe je een logge, zware olifant leert dansen als een fitte en lenige ballerina.

Er zijn veranderingsfasen tussen traditionele en moderne DevOps-omgevingen. Download dit e-book leer meer over de stadia van "digitaal Darwinisme" en ontdek hoe uw organisatie moet evolueren om digitale transformatie effectief te beheersen.

download
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Red Hat
Kenmerken:
Publicatie datum: 10-09-2018
Bestandstype: pdf
Document: E-book
Taal: EN
Gepubliceerd door: Red Hat

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners