Whitepaper samenvatting

“Hetzelfde datacenter concept, nu nog groener, duurzamer en energiezuiniger”

“Hetzelfde datacenter concept, nu nog groener, duurzamer en energiezuiniger”
Het pand van Waterschap Drents Overijsselse Delta werd ingrijpend verbouwd tot een open, licht en nieuw kantoor; klaar voor de toekomst. “De eerste stap was het verzamelen van de ideeën bij de medewerkers: dit wordt het pand, wat zijn jouw wensen, hoe wil jij werken. Deze ideeën zijn voorgelegd aan de architect.” vertelt Arjan. Op iedere verdieping komen dezelfde soorten ruimtes terug. Er zijn verschillende zitjes, stiltewerkplekken en vergaderruimtes. “De hele infrastructuur in en om het pand is zo ingericht dat de mensen zelf kunnen kiezen waar zij willen werken. Iedereen heeft een eigen computer die op iedere werkplek kan worden aangesloten op het netwerk of men kan werken via de WiFi verbinding.”
Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 17-07-2017
Bestandstype: pdf
Document: Reference Case
Taal: NL
Gepubliceerd door: X-ICT

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners