Whitepaper samenvatting

Industrie 4.0: de nieuwe industriële revolutie?

Industrie 4.0: de nieuwe industriële revolutie?

Internet of Things (IoT) is niet zomaar het verbinden van alles en iedereen; het is het fundament van de nieuwe industriële revolutie. Zogeheten ‘connected’ apparaten als koelkasten en TV’s die inene data verzonden was slechts een kleine stap in wat IoT allemaal mogelijk maakt, maar wel een die ervoor zorgde dat wij data konden gaan clusteren in plaats van dat niet te verzamelen was door grootte en/of dat het te duur was om te analiseren.

Met de tegenwoordigheid van geest (cloud computing, analytics) zijn er goedkopere en schaalbare oplossingen beschikbaar die ervoor zorgen dat we het meeste kunnen gaan halen uit de IoT opmars. Bijvoorbeeld het gebruik van een slim opslagsysteem waas alle relevante data wordt geaggregeerd, geanalyseerd en vervolgens op de bevindingen wordt gereageerd. Dit soort systemen zorgen ervoor dat downtime wordt geminimaliseerd, betere inzichten kenbaar worden gemaakt en real-time visibility beschikbaar is.

Deze whitepaper beschrijft de methodieken, technieken en mogelijkheden die deze nieuwe ontwikkelingen met zich meebrengen.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Kenmerken:
Publicatie datum: 18-12-2017
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Tibco

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners