Whitepaper samenvatting

9 Aandachtspunten bij het selecteren van een cloudleverancier

9 Aandachtspunten bij het selecteren van een cloudleverancier
Bij veel organisaties is het niet langer de vraag of de overstap naar de cloud gemaakt zal worden. De vraag is eerder wanneer en vooral bij welke cloudleverancier.

De markt voor cloudoplossingen groeit niet alleen, maar hij verandert ook snel. Investeren in hardware is niet meer van deze tijd en IT-diensten uitbesteden is de normaalste zaak van de wereld. Toch is het niet gek als je vragen hebt of niet weet waar te beginnen. Bepaalde bedrijfskritische applicaties lenen zich niet voor een cloud-oplossing en specifieke data mag niet zomaar worden gedeeld. Daarnaast zijn er business-eisen waaraan de nieuwe oplossing moet voldoen, en vergeet vooral de kosten niet. Hoe selecteer je een cloudleverancier die de juiste ondersteuning biedt en zorgt dat je zorgeloos kunt overstappen naar de cloud?

Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook voor de keuze van een cloudleverancier. In deze whitepaper komen negen aandachtspunten aan bod die u helpen de juiste keuze te maken. Als je in ieder geval op deze facetten let, kun je een weloverwogen keuze voor de juiste cloudleverancier maken.

Wanneer je dit whitepaper downloadt ga je ermee akkoord dat je door de leverancier benaderd kan worden.
FacebookTwitterLinkedinMailPrint
Door: Amsio
Kenmerken:
Publicatie datum: 07-11-2016
Bestandstype: pdf
Document: Whitepaper
Taal: NL
Gepubliceerd door: Amsio

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners