NLeyes

NLeyes is de specialist in het digitaliseren van uw bedrijfsprocessen. Wij onderscheiden ons door onze klanten te beschouwen als onze partner. Samen realiseren we ambities door focus te leggen op de mens en daarna pas op techniek. Dit doen we door het geven van advies en het leveren van een ijzersterk data gedreven platform. Binnen NLeyes werken mensen met tientallen jaren werkervaring binnen de overheid. Dit maakt dat wij de cultuur, besluitvorming en budgettering kennen en begrijpen.

De toepassing van digitalisering biedt veel kansen. Wij voeren dit uit met behulp van ons bewezen low-code platform. Dit biedt standaardisering in combinatie met flexibiliteit. Toepassingen kunnen zijn: een volledig zaaksysteem, een oplossing voor de uitvoering van de omgevingswet of het ontsluiten van meerdere bestaande IT-systemen.

Onze klanten zijn zeer divers maar ze hebben één ding gemeen: De wens om hun bedrijfsprocessen en informatiesystemen in te richten door middel van een service georiënteerde aanpak. Zo maken we eenvoudige functionele communicatie mogelijk tussen mensen en alle mogelijke systemen, zowel (SaaS) cloud gehoste toepassingen als lokale (legacy) systemen. Het uiteindelijke doel is om de organisatie inzicht op de eigen gegevens te bieden en bedrijfsprocessen te optimaliseren.

https://www.nleyes.com/