MyCumulus

MyCumulus is de Cloud Data Collection app voor Android. Door de grote vrijheid met de zelfgemaakte formulieren kunt u altijd de gegevens inwinnen die u nodig heeft. Zo is MyCumulus ideaal te gebruiken voor inspecties en controles van de openbare ruimte. Maak foto’s, schetsen en koppel deze aan een locatie, eenvoudig ingemeten met de interne (of extern gekoppelde) GPS van een telefoon of tablet.

Controleert uw bestaande gebouwen of ver- en nieuwbouwprojecten, met MyCumulus haalt u altijd de juiste gegevens binnen. Met één druk op de knop exporteert u de gegevens vervolgens naar een officieel rapport dat u kunt delen met uw leidinggevende of de betrokken burger.

Ook voor de inspectie van het openbaar groen, straatmeubilair en bijvoorbeeld speeltoestellen maakt u uw formulieren. Zo neemt u de informatie makkelijk op en slaat deze veilig en overzichtelijk op in de Cloud. Via de OpenAPI kunt u gemakkelijk vanuit externe tools de gegevens inladen en verwerken. Zo wordt rapporteren nog makkelijker.

Kijk voor meer informatie op www.mycumulus.com en zie wat wij voor u kunnen doen.