M&I/Partners

M&I/Partners is een onafhankelijk en strategisch ICT-adviesbureau met ruim 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management, informatie en ICT.

Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT. Ons doel? De dienstverlening van de overheid en de zorg verbeteren met de inzet van ICT en informatietechnologie. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Daarbij maken we gebruik van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van technologieICT-architectuurkosten en baten van ICTinformatieveiligheidsourcingregionale samenwerking en informatiemanagement.

De Modelgemeente

Met de Modelgemeente krijgt uw gemeente inzicht én overzicht in algemene en domeinspecifieke ontwikkelingen van gemeenten in de bedrijfsvoering, dienstverlening, fysiek, Openbare Orde en Veiligheid en het sociaal domein. Deze ontwikkelingen worden direct vertaald naar de gevolgen voor uw informatievoorziening. Onze praktische benadering geeft uw managers en informatie-adviseurs een duidelijk overzicht bij het maken van plannen voor de toekomst.

Sluit aan bij onze sessie ‘De Modelgemeente’ van 11:25 – 11:55 of kom langs op onze stand.

Ontdek meer op www.mxi.nl