Intergrip

Intergrip richt zich op het bieden van goede, stabiele en veilige software-oplossingen voor gemeenten. Het doel is om software te ontwikkelen die precies doet wat de gebruiker nodig heeft, er verzorgd uitziet en gebruiksvriendelijk is. Hierdoor kunnen processen verbeteren en vereenvoudigen, waardoor gebruikers zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Intergrip hecht veel waarde aan het proces rondom de software. Door afspraken en privacy goed te borgen, kan Intergrip tot een succesvolle aanpak komen. Het professionele, gedreven en dienstverlenende team kan vergaand meedenken over oplossingen en datagedreven werken. Hierdoor kunnen ze oplossingen optimaal laten aansluiten bij de wens van de gebruikers.

Intergrip heeft meer dan 15 jaar ervaring en biedt uitgebreide marktkennis en expertise om gemeenten te begeleiden. Intergrip realiseert verbinding voor gemeenten met hun inwoners en maakt optimale samenwerking mogelijk tussen betrokken partijen. Het bedrijf blijft de marktvraag begrijpen en bedienen door voortdurend door te ontwikkelen en te innoveren.

Onze huidige expertisegebieden: voortijdig schoolverlaten en Jongeren In een Kwetsbare Positie (leerplicht, RMC, W&I, WMO). Ons nieuwste product is de GRIP Jeugdzorgmonitor. Hiermee richten wij ons, op een innoverende manier, op het verkrijgen van grip op de jeugdzorg binnen het sociaal domein.

We maken graag kennis tijdens het congres!

https://www.intergrip.nl/