Enable U

Al achttien jaar brengen we mensen, systemen en organisaties samen vanuit onbegrensd denken, kennis van het vak en de ambitie om continu te innoveren. Want de toekomst vormgeven? Dat is mensenwerk.

Enable U maakt het als integratiespecialist mogelijk om uw organisatie zo wendbaar mogelijk te houden. Dat doen we door op een snelle, veilige manier bestaande data en functies uit verschillende interne en externe informatiesystemen naadloos te integreren. Zo kunt u op een veilige, betrouwbare manier de waarde van uw (bedrijfs-)data en functies vermenigvuldigen door deze overal veilig, op het juiste moment en voor de juiste toepassingen toegankelijk te maken.

Enable U heeft zijn portfolio van integratieoplossingen en specialistische diensten samengevoegd in een integratieplatform dat afgenomen kan worden ‘As a Service’ door middel van Managed Integrations. Elke organisatie kan zijn diensten daardoor eenvoudig beschikbaar stellen aan ketenpartners via API’s.

Wij realiseren én managen werkende, veilige integraties. Voor u betekent dit één aanspreekpunt, tot 24 uurs ondersteuning met functioneel én technisch beheer en een goed functionerende keten. We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam samen met meer dan 600 Nederlandse Centrale en lokale overheidsklanten en organisatie in onder andere onderwijs, finance, zorg en industrie.

https://www.enable-u.nl/