Efficy

Efficy staat voor toonaangevend Europees Customer Relationship Management (CRM). Wij bieden organisaties van elke omvang complete, flexibele, aanpasbare en schaalbare software. Het platform van Efficy omvat producten voor relatiebeheer, marketing automation, verkoop, projectmanagement, klantenservice en klantsucces.

Meer dan 330.000 gebruikers bij 13.500 bedrijven maken dagelijks gebruik van de oplossingen van de Efficy Group. CRM-systemen als Tribe CRM en PerfectView CRM maken deel uit van dit Europese succesverhaal. In Nederland maken honderden overheidsinstanties gebruik van onze oplossingen. We zijn dan ook met recht expert te noemen.

Samen met meer dan 500 collega’s uit België, Frankrijk, Spanje, Zweden, Denemarken, Finland, Noorwegen en Hong Kong dragen we bij aan het succes van onze klanten. We ondersteunen bij overheidsvraagstukken in de breedste zin van CRM. Dat doen we met een duidelijke visie. Gemeenten, provincies, ministeries, waterschappen en zelfstandige bestuursorganisaties profiteren daarbij van meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Belangrijke speerpunten zijn: klantgericht werken en het optimaliseren van de (e-)dienstverlening naar burgers, ondernemers, instellingen en ketenpartners.

https://www.efficy.com/nl/