AFAS Software

Het is voor overheidsorganisaties belangrijker dan ooit om volledig digitaal te werken. Dit geldt voor zowel de HR-, salaris en financiële administratie.

Als lokale overheid heb je een breed takenpakket. Om aan alle verwachtingen te voldoen, wil je altijd in contact zijn met medewerkers. De digitale transformatie opent de deur naar een wendbare en toekomstbestendige organisatie. Met slimme automatisering kunnen HR-managers en medewerkers zich focussen op thema’s als werkgeluk en strategische personeelsplanning. Daarnaast hebben de financieel managers meer grip op kosten en opbrengsten.

Al 234 overheidsorganisaties vertrouwen op de software van AFAS. Met onze template hebben wij veel processen al voor je ingericht met de best practices uit de overheidssector. Dat is praktisch omdat alle processen verbonden zijn, van contact met je relaties tot de HR-administratie en de boekhouding. Met AFAS Software kan dit allemaal vanuit één systeem geregeld worden. Het resultaat? Onze software zorgt voor meer efficiëntie in jouw organisatie.

Benieuwd wat onze software voor jouw overheidsorganisaties kan betekenen? We ontmoeten je graag op 7 juni. Neem alvast een kijkje op https://www.afas.nl/branche/overheid-en-publieke-sector