Seminar
wo 9 oktober | 12:00 - 12:30
Zaal 5 Mission 2

Innoveren in het Sociaal Domein mét de burger (centraal)

Hoe vaak zeggen we niet dat we de burger(s) centraal willen stellen? Daarna ontwerpen we processen die over hen gaan, maar niet met hen gemaakt zijn.

Gemboxx heeft een product en een werkwijze ontwikkelt waarmee we professionals en burgers in staat stellen samen, aan het begin van een periode van twee weken (een Sprint), software te definiëren, vervolgens te realiseren om deze na de Sprint te testen en te beoordelen. Burger en Professional werken zo samen en ontwikkelenderwijs aan een groeiend ecosysteem van geïntegreerde (keten)processen waarbij beiden krijgen wat ze willen.

Deze presentatie is gesponsord door Gemboxx.
Spreker
Swier Jan Miedema & Herman Miedema
Directie & Inspiratie bij Gemboxx & Directie bij dit-WERKt
Swier Jan Miedema - Directie en Inspiratie bij Gemboxx
Herman Miedema - Directie bij dit-WERKt

Swier Jan is een authentiek, multidisciplinair ontwikkelde professional, sinds 2010 publiek ondernemer. Hij put daarbij uit meer dan 30 jaar ervaring met project-, programma-, verander- en algemeen management in combinatie met Informatisering, Digitalisering en ICT (IDI). Hij is de bedenker van het GemCloud~Samenwerkingsplatform (i4Sociaal) en de -Innovum "Agile Ethics"-Werkwijze®-.

Herman is 15 jaar arbeidsmarktprofessional. In eerste instantie als bemiddelaar, later als ICT professional bij dit-WERKt. Nu werkt hij met de VU aan het verbeteren van skill-based-matching, de noodzakelijke omslag op een steeds sneller veranderende arbeidsmarkt.
Exposant
Gemboxx
Hoofdmediapartner
Mediapartners