Seminar
9 oktober | 10:30 - 11:15
Zaal 5 Mission 2

De stad als één service organisatie

Iedereen kent het probleem van silo's in organisaties waardoor je als "klant / burger" van het kastje naar de muur wordt gestuurd.

In de visie "de stad als één service organisatie" wil de stad alle muren tussen diensten slopen, samenwerking bevorderen, master data management realiseren, end-to-end processen installeren, enz. Dit zorgt vandaag voor één duidelijke ingangspoort voor de interne en externe klant.

Deze visie en de resultaten hebben geleid tot een prijs van de Vlaamse ICT Organisatie en maandelijks komen collega's naar Roeselare afgezakt om het concept, de aanpak en de resultaten te ontdekken.
Datagedreven Overheid
Informatiestrategie
Spreker
Geert Sinnaeve
Geert Sinnaeve Director ICT Shared Services Group bij Gemeente Roeselare
Geert is een ICT leider met meer dan 25 jaar ervaring in het vertalen van strategische business doelstellingen naar een kwalitatieve en toekomst gerichte ICT strategie.

Als shared service manager heeft hij ervaring met het leiden en motiveren van kleine en grote teams. Gepassioneerd om dit te doen via een innovatieve en klant gericht service organisatie. Hierbij maakt hij gebruik van frameworks en best practices.

In zijn benadering neemt hij steeds de volledige organisatie op sleeptouw waarbij ICT slechts een radertje in het geheel is.
Hoofdmediapartner
Mediapartners