Welkom! Hier kun je je aanmelden voor het Overheid 36O congres 2O23!

Wat leuk dat je je als bezoeker voor het congres wil aanmelden. Deze dag staat volledig in het teken van informatiemanagement en maatschappelijke impact met een digitale overheid. Ben je werkzaam bij een gemeente, provincie, rijksoverheid of een andere publieke instantie? Dan kun je je via onderstaande knop ‘registreren als bezoeker’ gratis aanmelden voor het congres door het formulier in te vullen!

Houd er rekening mee dat we bij een aanmelding ook rekenen op je komst. Dus mocht je onverhoopt toch niet meer kunnen, vergeet dan niet om je af te melden.

Om voedselverspilling tegen te gaan, brengen wij annuleringskosten in rekening wanneer er niet tijdig is afgemeld voor het congres. De kosten bedragen hiervoor €50,- exclusief BTW en worden achteraf in rekening gebracht. Afmelden voor Overheid 360° is kosteloos mogelijk tot en met dinsdag 6 juni 2023. Door de inschrijving te bevestigingen ga je akkoord met deze voorwaarden.

We verwelkomen je graag op 7 juni 2023 om 9.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht! Voorafgaand aan het congres ontvang je nog een mail van ons met meer informatie.