Partnermogelijkheden Overheid 360° Congres

Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven

Op 17 mei 2017 organiseren we wederom het congres Overheid 360°, het grootste overheidscongres van Nederland als het jaarlijkse ontmoetingspunt voor meer dan 1000 (mede-)beslissers bij lokale overheden. We borduren voort op de succesvolle editie van vorig jaar en bieden u de kans om in contact te komen met uw doelgroep. Het congres weet namelijk als geen ander aanbieders, visionairs en lokale overheden met elkaar te verbinden en te helpen bij de transitie naar de nieuwe overheid met maatschappelijke opgave en slimme oplossingen. 

Wat maakt het Overheid 360° Congres uniek?
* Het congres richt zich op professionals werkzaam bij lokale overheid (1000+ bezoekers in 2016);
* Hoog gericht kwalitatief bereik binnen de lokale overheid;
* Lokale overheden worden betrokken bij de invulling van het inhoudelijk programma;
* Het is een 1-daags congres met meer dan 50 praktijkcases over o.a. de volgende thema’s: De Nieuw Overheid, Smart City/Society, Datascience, Informatieveiligheid, Omgevingswet, etc.
* Het congres biedt bezoekers een hoogwaardig afwisselend programma met onder meer keynote sprekers, 1-op-1 meetings, casestudy sessies en rondetafelbijeenkomsten;
* We sluiten de dag af met een speciale netwerkborrel voor de overheid.

Bent u benieuwd hoe Overheid 360° in 2016 was? Bekijk hier de impressie in foto’s!

Wie gaat u ontmoeten?
Overheid 360° richt zich op medewerkers van gemeenten, overheden en publieke organisaties. Overheid 360° is bedoeld voor de gehele organisatie. Zowel bestuurders als beleidsmedewerkers, specialisten, hoofden en uitvoerend ambtenaren.

Bekijk hier welke gemeenten, overheden en publieke organisaties zich nu al hebben aangemeld.

Profileer u als leverancier, adviseur of partner in de lokale overheid markt!
De beste manier om uw positie in de lokale overheid markt te laten zien, is tijdens het Overheid 360° Congres. Door deel te nemen aan dit event wordt uw bedrijf geassocieerd met alle (nieuwe) uitdagingen voor lokale overheden. Met uitstekende exposure en uitgebreide mogelijkheden om het gesprek aan te gaan met uw potentiële klant. Het Overheid 360° Congres biedt exclusieve mogelijkheden om uw innovatieve diensten en producten voor de overheid te promoten en uw visie op de nieuwe overheid bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Deelname is al mogelijk vanaf €3.500 en kan op verschillende manieren:
* Inhoudelijke sessies
* Rondetafelbijeenkomsten
* (Online) leadgeneratie
* Exposure
* 1-op-1 gesprekken

Partners die u al zijn voorgegaan zijn onder andere: 
C-Content, SLTN, Centric, Liferay, Pepperflow, Global Knowledge, The Doc, Naris, Nou&Off, Nedgraphics, KlantInfocus, Data Aquilae, Coolprofs, Odinfo, TopDesk, Scholten Awater en Solviteers.

Thema 2017: Slimme ICT voor maatschappelijke opgaven 
Deze editie van Overheid 360° staat in het teken van de slimme ICT voor maatschappelijke opgaven. De overheid staat voor vraagstukken op het gebied van leefbaarheid, veiligheid, bereikbaarheid en gezondheid. Om goed met deze vraagstukken om te gaan zijn vaak aanpassingen in de organisatie, samenwerkingen met stakeholders en vergaande inzet van data- en informatietechnologie nodig. Maar hoe zorg je voor een stabiele informatievoorziening in deze continu veranderende omgeving? Hoe creëer je een heldere toekomstvisie op informatiemanagement? En wat betekent dat voor je organisatie, dienstverlening en samenwerking met stakeholders?

Lees hier meer over het thema van deze editie.

Sneak preview van het programma
Het programma van Overheid 360° geeft praktische handvatten, sprekers zijn onder andere:
• Pieter in het Hout, informatie- en procesmanager bij gemeente Utrecht over het digitale huishoudboekje en de blockchain;
• Garmt Kolhorn, gemeentesecretaris bij gemeente Laren over hoe je stuurt op een flexibele organisatie zodat je als organisatie ook daadwerkelijk de maatschappelijke opgaven aankunt;
• Jan Lenssen, directeur bij Omgevingsdienst Brabant Noord (ODBN). De omgevingswet komt er aan: wat staat ons te doen en wat betekent dit voor informatiemanagement?
• Maaike Lousberg, Smart Cities Business Developer bij TNO. De smart city start bij de smart citizens.

Locatie?
De locatie van het Overheid 360° Congres is vernieuwd! Het congres zal op 17 mei 2017 plaatsvinden in Supernova én Kinepolis Utrecht, de nieuwe megabioscoop van Utrecht op het terrein van Jaarbeurs.  

Meer informatie?
Voor advies op maat over de sponsormogelijkheden kunt u contact opnemen met Laurent Joosen via 06 - 23 36 08 99 of laurent.joosen@jaarbeurs.nlMyExpo

Login met uw gegevens

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Haal met MyExpo het maximale uit uw congresbeleving