Pers

 

Overheid 360° (voor partners) 

De pr voor het congres Overheid 360° is uitbesteed bij het ervaren pr-bureau LVTPR. Indien u vragen heeft over het aanbieden van persinformatie, uw noviteiten, sprekers of activiteiten voor het voetlicht wilt brengen, kunt u contact met dit bureau opnemen. LVTPR brengt namens Jaarbeurs de voor u relevante pers met regelmaat op de hoogte van de nieuwswaardigheden op de beurs.

Indien u zelf meer effect wilt sorteren met uw investering in een beursdeelname, kunt u het onderdeel maken van een groter geheel. Een beursstand is bij uitstek een middel om met uw doelgroep in contact te komen. U versterkt de boodschap nog eens door deze ook via andere kanalen te verspreiden. Denk aan een strakke blog of een persbericht over uw nieuwe product, update of andere noviteit. En vergeet ook vooral LinkedIn, Facebook en Twitter niet. Voor al dit soort activiteiten kunt u LVTPR benaderen. Dit pr- en communicatieadviesbureau helpt bij effectieve communicatie.

LVTPR werkt voor ruim zeventig bedrijven in de Benelux in zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Een van zijn specialisaties: de IT-sector. Vanuit Amsterdam, Brussel en Bunnik ondersteunt het bureau bedrijven in doelgroepgerichte communicatie: van strategie en concept tot en met de uitvoering, en van traditionele tot en met social media. Of u nu zoekt naar een bureau voor (online) content, social media, persberichten of cases. Of naar een partij die online content vindbaar weet te maken in zoekmachines. Verschillende gerenommeerde IT-bedrijven vertrouwen op de IT-expertise van LVTPR. U kunt hen ook benaderen als u vrijblijvend wegwijs gemaakt wilt worden. Meer informatie is te vinden op de website van LVTPR.

Overheid 360° (voor journalisten)

Hoe komt u in contact met de partners en hoe is het makkelijkst het nieuws te verzamelen? LVTPR heeft het antwoord. Dit pr- en communicatieadviesbureau brengt u in contact met de juiste woordvoerder. Desgewenst kan het bureau u helpen bij de selectie van nieuws dat past bij de interesse van uw doelgroep. Partners houden LVTPR continu op de hoogte van noviteiten en andere ontwikkelingen bij.

Bel of mail bij LVTPR gerust met Nienke Geudeker of Gijs van Beek voor tips, updates of andere vragen: 030 – 65 65 070

 

 

 

 

 

 

Hoofdmediapartner
Mediapartners