Nieuws
23 maart 2021

Interface stapt in Acanthis Document Solutions

De Interface Groep investeert in Acanthis Document Solutions. Dit bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam levert documentmanagement-oplossingen en zoeksoftware aan (lokale) overheden, de advocatuur en de automobielbranche. Met het extra kapitaal wil Acanthis zijn groeiplannen financieren.

Acanthis Document Solutions levert oplossingen zoals DocBase en Next2Know. Documenten en data worden er georganiseerd in de juiste context weergegeven. Informatie is daardoor voor gebruikers makkelijker vindbaar. Met name provincies en gemeenten maken van deze software gebruik. Een voorbeeld is de provincie Gelderland, al klant sinds 1998. Voorbeelden van andere klanten zijn GGZ Nederland, Hogeschool Rotterdam en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO).  

Het hoofdproduct DocBase is al jaren geïntegreerd met de Next2Know zoekmachine (gebaseerd op de Elasticsearch-zoekmachinetechnologie). In de nieuwe strategie worden beide producten als een  out-of-the-box cloudoplossing aangeboden aan de doelmarkten. Acanthis verwacht daardoor verder te kunnen groeien. Investeerder Interface staat de directie bij met het ontwikkelen en exploiteren van de nieuwe strategie. Grootaandeelhouder Rob Hilferink blijft de directie voeren over Acanthis.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners