Nieuws
03 september 2020

Logius en SSC-ICT huren voor 235 miljoen ict’ers in

Logius en SSC-ICT, twee ict-dienstverleners binnen het Rijk, hebben elk zes partijen geselecteerd voor de inhuur van tijdelijke ict-professionals. Met de klus van Logius is tachtig miljoen euro gemoeid, SSC-ICT betaalt 155 miljoen euro voor de ict’ers. Beide contracten hebben een looptijd van vier jaar.

De Europese aanbesteding voor de inhuur van ‘medewerkers met informatievoorziening (iv)-kennis en -kunde’ bestaat uit vier percelen. Het eerste perceel betreft die van Logius. Het contract, met een waarde van tachtig miljoen euro, is gegund aan Between, Cimsolutions, HeadFirst, Linkit, Ordina en Ukomst. Het tweede perceel omvat een waarde van 155 miljoen euro. SSC-ICT gunt het contract aan Cimsolutions, HeadFirst, Itaq, Linkit, Ordina en De Staffing Groep.

Het derde perceel is van P-Direkt en heeft een waarde van 17,5 miljoen euro. Het laatste perceel, met een waarde van vijf miljoen euro, is uitgezet door Deta-vast. Het is op dit moment niet bekend aan wie deze percelen zijn gegund. Ook deze contracten hebben een looptijd van vier jaar.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners