Nieuws
15 juni 2020

EZK en LNV huren voor 140 miljoen aan ict’ers in

De ministeries van Economische Zaken en Klimaat (EZK en Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LVN) hebben via een gezamenlijke aanbesteding acht ict-leveranciers geselecteerd voor de inhuur van tijdelijk ict-personeel. Het gaat om IT-Staffing, Between, Cimsolution, Itaq, Ordina, Cegeka Consulting, Sogeti en SynProfs. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vier jaar met een waarde van 140 miljoen euro.

De aanbesteding betreft de inhuur van ‘medewerkers met informatievoorziening (iv)-kennis en -kunde’. Dit omvat een breed pallet it-functies. In de afgelopen drie jaar, waarbij de klus werd gegund aan Atos, Link IT, IT-Staffing, Sogeti, Headfirst, BT Professional Services, Cimsolutions, Fast Flex en Itaq, zijn ruim 750 it’ers ingehuurd. De meest voorkomende functies waren informatieanalist, functioneel beheerder, projectleider, testmanager en applicatieontwikkelaar. Ander ingehuurde it’ers zijn werkzaam op het gebied van informatiearchitectuur, systeemontwikkeling, informatiemanagement.

De ict’ers worden in gezet bij de kerndepartementen van het ministerie van EZK, het ministerie van LNV en de daaronder resterende diensten. Dat zijn de Autoriteit Consument & Markt (ACM), Agentschap Telecom (AT), Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA), Centraal Planbureau (CPB), Staatstoezicht op de Mijnen (SodM), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Staatsbosbeheer. Dictu wordt niet meegenomen in de aanbesteding.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners