Nieuws
22 juni 2020

SLTN levert en beheert infra gemeente Amersfoort

De gemeente Amersfoort gunt SLTN het leveren van de nieuwe dataopslag- en serverinfrastructuur. Het contract omvat de implementatie, het onderhoud en beheer. Tevens zal de Hilversumse ict-dienstverlener het technisch beheer uitvoeren. Daarnaast wordt ook back-up als clouddienst geleverd. De overeenkomst heeft een looptijd van maximaal vijf jaar en ging op 1 mei in.

Specifiek levert SLTN een on-premise storage en computerinfrastructuur met een capaciteit voor vijfhonderd virtuele machines en honderd terabyte aan opslag, inclusief onderhoud. Ook levert het een back-up als clouddienst en is de onderneming verantwoordelijk voor het ontwerpen en inrichten van de gehele omgeving. Ook de implementatie, inclusief de volledige transitie en het uitvoeren van het technisch beheer, ligt bij de Hilversumse ict-dienstverlener. 

De gemeente Amersfoort betaalt voor de dataopslag- en serverinfrastructuur 732.343,87 euro, met daarbij eenmalige implementatiekosten van 121.000 euro. Daar bovenop komt nog een jaarlijks bedrag van 156.928,17 euro voor beheer, onderhoud en back-up-as-a-service. 

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners