Nieuws
05 juni 2020

Fox-IT stuurt drie directieleden definitief laan uit

Drie directieleden van Fox-IT hebben hun couppoging moeten bekopen met een weinig eervol vertrek. Voor algemeen directeur Erik Ploegmakers, operationeel directeur Jeremy Butcher en crypto-directeur Jurgen Delfos is definitief geen plaats meer. Eerder waren ze al geschorst.

Hun poging om samen met een externe investeerder Fox-IT uit de NCC Group los te pellen wordt door de Britten bepaald niet gewaardeerd. De NCC Group ziet niets in het Nederlandse voorstel. De rol van het drietal heeft de top van de NCC Group met afgrijzen vervuld.

'Vanwege het potentiële belangenconflict dat door dit voorstel wordt veroorzaakt, zijn de betrokken partijen overeengekomen om uit elkaar te gaan,' zo luidt het in een summiere statement. Het trio wordt zelfs niet bedankt voor hun bewezen diensten. Over een vertrekregeling is niets meegedeeld.

Robert Horton, directielid van NCC-group, is inmiddels aangesteld als waarnemend Directeur van Fox-IT. Christian Prickaerts is aangesteld als interim-directeur Crypto, naast zijn rol als directeur van de Managed Services-activiteiten van Fox-IT.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners