Nieuws
11 mei 2020

Peak-IT levert servicedeskmedewerkers aan defensie

Detacheerder Peak-IT levert vanaf zes tot tien servicedesk engineers aan defensie. Deze medewerkers werken vanuit de flexibele schil van het Joint Informatievoorziening Commando (JIVC), het it-bedrijf van defensie. Het contract heeft een waarde van ruim drie miljoen euro en een looptijd van twee jaar. De overeenkomst kan hierna maximaal twee keer met een periode van één jaar worden verlengd.

Voor de aanbesteding waren twee gunningscriteria: de kwaliteit van de flexibele schil en de prijs. De kwaliteit was onderverdeeld in het kpi-model, de kwaliteit van het dienstverleningsproces, de flexibiliteit en de levering. Op de laatste drie aspecten behaalde Peak-IT de maximale score. De continuïteitsgarantie die Peak-IT realiseert, is een reden voor de gunning. Dit wordt gedaan door meer professionals klaar te stomen om bij defensie aan de slag te gaan dan dat de bezetting nodig heeft, zodat ook bij ziekte of vakantie de benodigde bezetting gewaarborgd is.

Specifiek gaan de medewerkers van Peak-IT aan de slag bij de flexibele schil Service Desk Defensie (SDD). Peak-IT is hierbij verantwoordelijk voor het leveren van gekwalificeerde ict-beheerders. Ook is de onderneming uit Naarden verantwoordelijk voor alle hr-aspecten. Alle medewerkers zijn gescreend en eventuele invallers moeten direct inzetbaar zijn.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners