Nieuws
07 augustus 2019

ProximaX en NIOSH gaan certificeringsproces verbeteren

Deze bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ProximaX en NIOSH (National Institute of Occupational Safety and Health) van Maleisië gaan samenwerken om het certificeringsproces te verbeteren.
NIOSH werd op 24 juni 1992 opgericht als een naamloze vennootschap door het Ministerie van Personeelszaken in Maleisië. De functie van NIOSH is om training te geven, consultatiediensten te bieden, informatie te verspreiden en onderzoek te verrichten op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk. De visie van NIOSH is om een toonaangevend centrum op het gebied van veiligheid en gezondheid op het werk in Maleisië te zijn.

Eerder dit jaar stelde ProximaX het NOISH voor om blockchain-technologie te gebruiken voor de uitgifte, notarisatie en verificatie van hun certificaten. Door middel van blockchain is het volgen van alle blockchain-transacties om traceerbaarheid en integriteit te garanderen makkelijk geworden.

ProximaX Sirius is niet alleen een blockchain-oplossing, het bevat onder andere ook de mogelijk om bestanden veilig decentraal op te slaan (off-chain). Het opslaan van bestanden is geïntegreerd met de blockchain voor o.a. traceerbaarheid.

Bent u geïnteresseerd in ProximaX Sirius? Neem dan contact met mij op via patrick@proximax.io
FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners