Nieuws
04 juni 2019

Solvinity kiest voor devops-aanpak bij politie

Solvinity richt een nieuwe omgeving in voor de hostingdiensten voor webapplicaties van de politie. Daarbij werkt de Amsterdamse clouddienstverlener op een devops-manier samen met het ontwikkelteam van de hermandad. Het betreft een tweejarig contract met een optie tot verlenging van tweemaal een jaar.

De politie ontwikkelt toepassingen voor burgers, ketenpartners en medewerkers. Het operationele gedeelte wordt verzorgd door Solvinity in een private-cloudomgeving.

Bij de inrichting van deze webapplicatiebeheeromgeving van de politie wordt gebruikgemaakt van de methode 'continuous integration/continuous delivery' (CI/CD) en container-technologie. CI/CD stelt applicatieontwikkelaars in staat veranderingen in hun softwarecode sneller en beter gecontroleerd door te voeren in hun toepassingen.

Solvinity heeft voor deze opdracht een devops (developers/operations)-aanpak gekozen waarbij het ontwikkelteam van de politie en de cloudbeheerders van Solvinity op locatie als één team met elkaar samenwerken. Daardoor zijn ontwikkeling en beheer beter op elkaar af te stemmen en verbeteringen voortdurend door te voeren, zo is de gedachte erachter.

Bron: Computable.nl

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners