Nieuws
04 april 2019

Centric: Conflict is privézaak Sanderink

Het conflict tussen eigenaar Gerard Sanderink en zijn voormalige zaken- en levenspartner Brigitte van Egten is een privé-aangelegenheid, stelt Centric. Het bedrijf onthoudt zich daarom van commentaar en wil geen reactie geven op de vraag of dit conflict van invloed is op de operationele gang van zaken bij de ict-dienstverlener.

Centric-eigenaar Sanderink blijkt gebroken te hebben met partner Van Egten ten faveure van vermeend hackersexpert Rian van Rijbroek. Van Egten stapte naar de rechter om stopzetting te eisen van de talloze beschuldingen die Sanderink uitte aan haar adres. Inmiddels heeft hij die ingetrokken.

Na het recente vertrek van algemeen directeur Karim Henkens bemoeit Sanderink, die voorzitter van de non-executive board is, zich weer met de operationele gang van zaken binnen het bedrijf, in overleg met de overige bestuursleden, commercieel directeur Hans Schrijver en financieel directeur Carolien van der Werf.

Van Rijbroek blijkt inmiddels tot penningmeester te zijn benoemd van Sanderinks stichting, waar zijn vermogen na zijn dood naar toe gaat. Zij zou zich inmiddels ook bemoeien met de gang van zaken binnen Centric.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners