Nieuws
25 maart 2019

Computable zoekt beste ict-projecten bij de overheid

Ict-vaktitel Computable is op zoek naar het beste ict-project bij de overheid om deze te belonen met de Computable Award. De prestigieuze onderscheiding wordt op 29 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. Aanmelden voor de categorie Ict-project van het Jaar bij de Overheid kan tot en met 7 april 2019.

Net als voorgaande jaren reikt Computable prijzen uit voor ict-projecten in verschillende branches, waaronder de overheid. Om in aanmerking te komen voor deze ict-prijs, moet het project afgelopen jaar op de een of andere manier een belangrijke rol hebben gespeeld bij of voor de overheid. Bijvoorbeeld projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest.

In de voordracht moeten de volgende vier punten worden onderbouwd: algemene beschrijving van het project, de complexiteit en/of risico’s in/van het project, de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant en de originaliteit en/of innovatieve kracht van/in het project.

De top tien ict-projecten bij de overheid gaan op woensdag 8 mei pitchen voor een projectjury. Op basis van deze talk selecteert de jury vijf genomineerden. De presentatieronde vindt plaats op het kantoor van Computable in het Beatrixgebouw van Jaarbeurs Utrecht. Publiek is welkom.

Lees verder >>

FacebookTwitterLinkedinMailPrint

Lees ook

Hoofdmediapartner
Mediapartners